Resultaten voor afrikaanse wijn

 
afrikaanse wijn
Wijnbouw in Zuid-Afrika Wikipedia.
Sinds het einde van het boycot als gevolg van de apartheid bloeit de wijnbouw en waren Zuid-Afrikaanse wijnen uit Stellenbosch en Paarl nog nooit zo populair. Met deze ontwikkeling groeit ook het areaal van de blauwe-druivensoorten. Was het aandeel van de witte druivenrassen eind jaren negentig nog zo'n' 75% momenteel bedraagt het aandeel witte wijn 61% en rode wijn 39%.
leningen
Rouseu Wijnen Likeuren.
Op 29 november maakte Bruno Vanspauwen in zijn rubriek Wijn Co in Knack Weekend zijn selectie van de betere" bubbels" niet afkomstig uit de Champagne streek. Onze Pongracz Brut MCC, die ook al 5 sterren kreeg in de Platter's' Guide 2018, valt opnieuw in de prijzen en werd door de recensent Geproefd" en goedgekeurd!
alline procap
Specialist in Zuid Afrikaanse wijn Kies bij ons altijd voor de scherpste prijs! Wijnmarkt.
Uw Specialist in Zuid Afrikaanse Wijn. Zuid-Afrika is het enige Afrikaanse wijnland van betekenis. Dat komt vooral door dat het klimaat heel geschikt is voor wijnbouw. Behalve het klimaat is ook de bodem erg geschikt voor wijnbouw: Zuid-Afrika heeft veel verschillende bodems.
wc bril
De beste wijnen uit Zuid-Afrika Zuid-Afrikaanse wijn Wijnvoordeel.
Niettemin is de internationale doorbraak van recente datum, alle verhalen over Jan van Riebeeck en de legendarische zoete wijn van Constantia ten spijt. Pas sinds 1994, na de afschaffing van de apartheid, is Zuid-Afrika echt mee gaan tellen. Het wijnland is adembenemend mooi en heeft voor Afrikaanse begrippen een opvallend mild klimaat.
Bestel de beste wijnen uit Zuid-Afrika online De Wijnbeurs.
Acties Biologische acties Cadeaus Laatste Dozen Nieuwe wijnen Wijnpakketten Proefpanel Tips Restanten van het Chteau Palacio de Arganza. Wijnen Rode wijn Witte wijn Ros wijn Biologische wijn Fine Rare Mousserende wijn Port Dessertwijn. Wijnhuizen Blackhawk Castillo de Correa Domaine de la Jasse La Coupole La Pauline Rossetti. Al 70.000 mensen gingen u voor! Bekijk alle Zuid Afrikaanse wijnen.
Zuid-Afrika / Western Cape Colruyt Wijnen.
Tormentoso Old Vine Cinsaut. Type wijnen in deze regio. wit, rood, rosé, schuimwijnen en zoete wijnen. Alle rode wijnen uit Western Cape. Tormentoso Old Vine Cinsaut 2015. Tormentoso Old Vine Cinsaut Zuid-Afrika Western Cape. Geef als eerste uw mening over deze wijn.
Belgische Wijnhandelaars.
9240 Lede: Fijne Wijn Goossens. 9255 Buggenhout: Rolu uitsluitend ZA-wijn. 9280 Lebbeke: Bonsella Kaapse Wijnen. 9310 Baardegem / Aalst: Domus Vinem. 9340 Oordegem / Lede: De Wijnmeester. 9400 Ninove / Denderwindeke: Het Wijngoed uitsluitend ZA-wijn. 9470 Denderleeuw: WijnAvontuur. 9500 Geraardsbergen: Kaapwijn Goeminne uitsluitend ZA-wijn. 9500 Geraadsbergen: Het Wijngoed uitsluitend ZA-wijn. 9660 Brakel: Kaapwijn Goeminne uitsluitend ZA-wijn. 9820 Merelbeke: Bollaert Wijnhuis. 9830 Sint-Martens-Latem / Gent: Lambrecht Wijnen. 9830 Sint-Martens-Latem/ Gent: Rouseu uitsluitend ZA-wijn. 9980 Sint-Laureins: De Wijnzolder. 9961 Boekhoute / Assenede: Vannoote. 9999 Delhaize meerdere winkels in België. vermelding op deze pagina is gratis: Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. Afrikaanse taal: online vertalingen en woordenboeken.
MHWeb Zuid-Afrikaanse Wijn Home.
Zowel rode als witte druiven worden aangeplant en tot wijn verwerkt. Het klimaat beïnvloed de smaak en kwaliteit van de wijnen. Klik hier voor de Algemene voorwaarden ivm bestellen bij MHWeb Wijn. Het is In België verboden om wijn te verkopen aan 16 jarigen alcoholische dranken aan 18 jarigen.
Zuid-Afrikaanse wijn: wijngidsen en wijnboeken.
In heel Zuid-Afrika worden de sterren die John Platter aan alle Kaapse wijnen toekent beschouwd als de absolute kwaliteitsreferentie voor die wijn. De John Platter Wine Guide is in Europa o.a. te koop bij SA-Wines-Online Londen en ook bij de meeste wijnhandelaars en enkele Zuid-Afrikaanse winkels in de Benelux. homepage van de John Platter SA Wine Guide. Zuid-Afrikaanse producten in Nederland en België. Update nov 2010: klik hier voor meer info over de John Platter's' Wine Guide 2011 en een lijst met de 58 Zuid-Afrikaanse topwijnen. Afrikaanse taal: online vertalingen en woordenboeken.
Zuid-Afrika Wijnkennis.
Alles over wijn. Helemaal in het uiterste zuiden van Afrika vinden we Zuid-Afrika terug. Cape Town is het kloppend hart, het wijncentrum van het land. Hier lopen de twee grote Oceanen Atlantische en Indische in elkaar en vinden we de Tafelberg terug. Zuid-Afrika staat tevens voor een mix van de Europese en de Afrikaanse cultuur wat zorgt voor een rijke en kleurrijke geschiedenis en een goed gevuld palet van smaken.

Contacteer ons