Zoeken naar wijnopkopers

 
wijnopkopers
Verkoop en aankoop van oude wijnen.
Wij bieden u dan ook het neusje van de zalm aan wijnen. Wat dacht u bijvoorbeeld van Château Latour, Mouton-Rothschild, Lafite Rothschild en Pétrus uit Bordeaux of Romanée Conti, Leroy, Raveneau en Comtes Lafon uit de Bourgogne? Allemaal grote namen die de zintuigen van fanaten.
backlink
Oude wijn verkopen of kopen? Pavie Wines GiftsPavie Wines Gifts.
Uniek in Nederland! Maar ook als u op zoek bent naar een mooie wijn uit Italië, Spanje of de Nieuwe Wereld bent u aan het juiste adres in onze wijnwinkel Het Haags Wijnhuis aan de Reinkenstraat 13 te Den Haag.
partytent
Oude wijn verkopen Het Nieuwsblad.
Een Mouton-Cadet merkwijn valt helemaal niet te vergelijken met een Mouton Rothschild! Zelfs al hebt u toppers liggen, dan nog bepalen andere parameters mee de waarde, zoals de jaargang, het resterende volume in de fles en de wijze van bewaring.
Geld lenen zonder bank
Antiquairs in wijn.
In zijn Wine" Buyer's' Guide" vertelde wijnschrijver Robert Parker ooit over een steenrijke wijnliefhebber" die hem met aandrang had gevraagd zijn wijnkelder te komen bekijken: Na" mijn bezoek, waar ik teveel veel te oude flessen uit slechte jaren had gezien, vertelde de man dat zijn vrouw en hij nooit wijn dronken.
Historic Wines. Verkoop uw wijnen.
Bij akkoord worden de wijnen door ons gratis opgehaald in België. Alle voorgestelde prijzen gelden enkel voor flessen in goede staat qua vulling, etiket en capsule. Dit is een snelle, discrete en makkelijke manier voor de verkoop van uw wijnen.
Oude wijnen verkopen: aankoop oude wijnen wijnkelders.
Doordat wij een zeer trouw internationaal cliënteel hebben kunnen wij u de ALLERBESTE PRIJZEN betalen voor uw mooie wijnen. U zal al snel merken dat de prijzen die wij u kunnen bieden zelfs hoger liggen dan dat veel veilinghuizen u beloven.

Contacteer ons