Resultaten voor wijnopkopers

 
wijnopkopers
Oude wijnen verkopen: aankoop oude wijnen wijnkelders.
Doordat wij een zeer trouw internationaal cliënteel hebben kunnen wij u de ALLERBESTE PRIJZEN betalen voor uw mooie wijnen. U zal al snel merken dat de prijzen die wij u kunnen bieden zelfs hoger liggen dan dat veel veilinghuizen u beloven.
leningen simulatie
Over ons Christian Winecellars.
Wij bieden u een ruim assortiment met de mooiste Grand Crus uit de Bordeaux zoals Chateau Mouton Rothschild en Latour. Ook voor fraaie wijnen uit de Bourgogne en andere bekende Franse wijngebieden bent u bij ons aan het juiste adres.
alline procap
Historic Wines. Verkoop uw wijnen.
Bij akkoord worden de wijnen door ons gratis opgehaald in België. Alle voorgestelde prijzen gelden enkel voor flessen in goede staat qua vulling, etiket en capsule. Dit is een snelle, discrete en makkelijke manier voor de verkoop van uw wijnen.
ontstoppen
Profiel Vinorero wijnopkoper 2dehands.be.
Heeft u een negatieve ervaring gehad? Probeer er dan eerst samen uit te komen voordat u hier iemands reputatie schaadt. Alvast bedankt voor uw bijdrage! Uw ervaring met deze persoon. Om een waardering te kunnen plaatsen moet u ingelogd zijn.
Antiquairs in wijn.
In zijn Wine" Buyer's' Guide" vertelde wijnschrijver Robert Parker ooit over een steenrijke wijnliefhebber" die hem met aandrang had gevraagd zijn wijnkelder te komen bekijken: Na" mijn bezoek, waar ik teveel veel te oude flessen uit slechte jaren had gezien, vertelde de man dat zijn vrouw en hij nooit wijn dronken.
Online verkopen van wijnen via wijnveiling.
Wanneer wij de wijnen niet bij u ophalen, of wanneer niet voor deze afhaling kiest, kunt u zowel in Antwerpen als in Den Haag wijnen aanleveren. Het inbrengen van wijnen is mogelijk tot ongeveer 3 weken voor de volgende veiling.
Verkoop en aankoop van oude wijnen.
Wij bieden u dan ook het neusje van de zalm aan wijnen. Wat dacht u bijvoorbeeld van Château Latour, Mouton-Rothschild, Lafite Rothschild en Pétrus uit Bordeaux of Romanée Conti, Leroy, Raveneau en Comtes Lafon uit de Bourgogne? Allemaal grote namen die de zintuigen van fanaten.

Contacteer ons