Resultaten voor wijn verkopen

 
wijn verkopen
Wijn verkopen online? Krijg de beste prijs bij Vinum S.
Heb je thuis al lang een fles wijn liggen die je graag zou willen verkopen? Laat het ons weten. Wij bieden je een eerlijke prijs voor jouw flessen wijn. Je kan ons concrete informatie bezorgen via ons formulier. Op basis hiervan nemen wij contact met je op en bezorgen je een gunstig prijsvoorstel om jouw wijn over te nemen.
wc verstopt kosten
Zwolse boekhandel mag geen wijn verkopen MissetHoreca.
Zwolse boekhandel mag geen wijn verkopen. Boekhandel Waanders in de Broeren in Zwolle moet van de rechter stoppen met het verkopen van flessen wijn. Ook krijgt de gemeente een tik op de vingers, terwijl Zwolle juist één van de gemeenten is die experimenteert met het toestaan van blurring.
lenen
Wijn kopen om te verkopen? Radio 2, de grootste familie.
Wijn kopen om te verkopen? Bijna iedereen heeft thuis wel minstens enkele flessen wijn liggen om bij een speciale gelegenheid uit te drinken. Maar er wordt soms voor wijn ook fenomenale bedragen betaald: sommige oude Bordeaux-wijnen worden vandaag erg duur doorverkocht.
Sales
Verkoop van alcohol via de detailhandel.
Tot voor kort diende een handelaar de verkoop van alcoholhoudende dranken gegiste en sterke drank aan te geven via de beroepsaangifte 108 inzake alcohol. Sinds 1 januari 2012 moet een handelaar die drank wil verkopen over een handelaarsvergunning ethylalcohol en alcoholhoudende dranken beschikken.
Over ons Christian Winecellars.
We hechten veel waarde aan een persoonlijk contact met onze klanten, mocht u na het bekijken van onze site vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Het team van Christian Winecellars staat voor u klaar! Blijf op de hoogte, schrijf u in voor onze nieuwsbrief. Wijn collectie verkopen.
Voorwaarden Algemene verkoopvoorwaarden.
De klant onthoudt zich er te allen tijde van om de producten weder te verkopen onder een andere benaming of merk dan deze aangeduid door Wijnvoordeel. Voor zichtbare gebreken glasbreuk, mancos, etc. dient de klant onmiddellijk een levering voorbehoud te maken, zoniet is een klacht op basis hiervan niet meer geldig. De klant dient tevens binnen 7 dagen na levering Wijnvoordeel hiervan per e-mail in kennis te stellen. Alle geleverde wijnen vallen onder de Wijnvoordeel-garantie. Indien een geleverde wijn niet aan de verwachtingen van de klant voldoet, staat het deze vrij om de wijn te laten ophalen niet zelf retourneren!
Vyncke-Daels: Wenst u wijn te verkopen?
Wijn als geschenk. Verkoop uw wijnen. Over ons Wenst u wijn te verkopen? Wij kopen regelmatig wijnkelders op. Grote Bordeaux en Bourgogne interesseren ons het meest en dan vooral de jongere wijnen per volledige kist. Ook losse flessen van wijnjaren ouder dan 1982 kunnen ons bekoren.
Uw wijn verkopen/Sell your wines Vintage wijnen.
Uw wijn verkopen/Sell your wines. We hebben een jarenlange traditie in de aankoop en taxatie van wijnen. De prijzen die we betalen zijn zeer realistisch en conform de laatste marktprijzen. We bieden een mooi alternatief tov de wijnveilingen waar u een commissie betaalt en nooit zeker bent van de opbrengst. Wij betalen onmiddellijk na afhaling van de flessen. Heeft u wijnen in bezit die u wenst te verkopen, stuur ons de lijst en wij maken u gratis een offerte.
Oude wijnen verkopen bij Vino-Antica.
Als u uw oude wijnen wilt verkopen, bent u bij ons dus aan het goede adres! Heeft u een paar flessen, kisten of zelfs hele collecties wijn staan die u al jaren koestert en die u graag wenst te verzilveren?
Historic Wines. Verkoop uw wijnen.
Verkoop uw wijnen. Heeft u teveel wijnen in voorraad, wilt u uw investering ten gelde maken of zelfs uw volledige wijnkelder verkopen? Historic Wines is steeds op zoek naar oude, bekende en zeldzame wijnen. Petrus, Latour, Romanée-Conti, Mouton Rothschild. Volgens de geldende marktprijzen doen wij een voorstel voor uw wijnen. De betaling gebeurt bij de overdracht, na controle van de flessen. Bij akkoord worden de wijnen door ons gratis opgehaald in België. Alle voorgestelde prijzen gelden enkel voor flessen in goede staat qua vulling, etiket en capsule. Dit is een snelle, discrete en makkelijke manier voor de verkoop van uw wijnen. 32 0495 10 26 26. Champagne en schuimwijn. 32 03 275 17 51. info at historicwines.be. Verzakingsrecht en voorwaarden. Recent bekeken producten. Powered by nopCommerce. Copyright; 2018 Historic wines. Alle rechten voorbehouden. Gezien de wettelijke minimumleeftijd voor het kopen van alcohol bepaald is op 16 jaar, is het ten strengste verboden wijn uit ons aanbod te bestellen voor deze leeftijdsgroep.
Antiquairs in wijn.
In zijn Wine" Buyer's' Guide" vertelde wijnschrijver Robert Parker ooit over een steenrijke wijnliefhebber" die hem met aandrang had gevraagd zijn wijnkelder te komen bekijken: Na" mijn bezoek, waar ik teveel veel te oude flessen uit slechte jaren had gezien, vertelde de man dat zijn vrouw en hij nooit wijn dronken.
Oude, exclusieve wijnen te koop Winevestment Wijn kopen en verkopen.
Ruime expertise en een uitgebreid handelsnetwerk stellen hem in staat u steeds de beste prijzen te bieden wanneer u beslist uw oude of exclusieve wijnen te verkopen. Verkoop uw wijn in 4 eenvoudige stappen.: U neemt de beslissing om uw wijnen te verkopen.

Contacteer ons