Resultaten voor inkoop oude wijnen

 
inkoop oude wijnen
Antiquairs in wijn.
Er zijn altijd mensen in de wereld te vinden, die daar veel geld voor over hebben. Wij" verschepen veel oude wijnen naar New York, Hong Kong en Japan, zegt Jan Dignef van de Vlaamse firma Wijncuriosa, Onze" klanten zijn rijke particulieren, maar ook handelaars die aan die particulieren doorverkopen."
binairo
Sylvie's' Wijnveiling online verkoop en aankoop van wijnen via veiling.
Breng een bod uit op een van onze kwaliteitswijnen. Verkoop uw wijnen. U heeft interessante wijnen die u via onze veiling te koop wenst aan te bieden? Wij taxeren gratis uw wijnen. Enkele loten uit de veiling van juni 2018.
dakterras aanleggen
Oude wijn verkopen Het Nieuwsblad.
03/05/2008 om 0000: Print Corrigeer. Nogal wat lezers hebben oude wijnen in de kelder liggen. Twee vragen komen steeds terug: wat zijn die nog waard en hoe krijg je ze verkocht? De meeste lezers moeten we ontgoochelen. Wie hoopt wat te verdienen, moet absolute topwijnen in de kelder hebben.
goedkoop lenen
Oude wijnen verkopen: aankoop oude wijnen wijnkelders.
Als u dat wenst betalen we onmiddelliljk contant. Uw oude wijn opkopen: wekelijks kopen wij tientallen privécollecties veelal Franse wijnen uit Bordeaux, Bourgogne en Rhône evenals Champagnes, Italiaanse wijnen, Spaanse Wijnen, sterke dranken en Porto's. Doordat wij een zeer trouw internationaal cliënteel hebben kunnen wij u de ALLERBESTE PRIJZEN betalen voor uw mooie wijnen.
Oude wijn verkopen Terra vina.
Onze specialiteit, is het waarderen en inkopen van deze oude flessen wijn. Bij Terra Vina kunt u al uw oude wijnen verkopen. Zowel als zakelijke klant, of als particulier. Van losse flessen tot een complete kelder kopen wij wijnen in.
Verkoop en aankoop van oude wijnen.
Dit geldt zowel voor de verkoop als de aankoop van oude wijnen. Van de herkomst van de wijn, over de bewaaromstandigheden van de flessen tot het niveau van de flessenvulling: alleen het beste is goed genoeg! Wij bieden u dan ook het neusje van de zalm aan wijnen.
Oude wijn verkopen of kopen? Pavie Wines GiftsPavie Wines Gifts.
Betaling van de wijnen kan snel en veilig online met Ideal, American Express, Mastercard of Visacard. Ook een betaling via Paypal behoort tot de mogelijkheden. Heeft u als bedrijf of particulier interesse om uw oude en exclusieve wijnen te verkopen dan bent u ook bij ons aan het juiste adres.
Over ons Christian Winecellars.
Wij zijn gespecialiseerd in de inkoop en verkoop van oude en exclusieve wijnen, wereldwijd. Bent u op zoek naar een prachtige wijn voor een bijzondere gelegenheid of zoekt u een parel voor uw eigen wijnkelder? Een unieke wijn voor op de wijnkaart in uw restaurant of een exclusief relatiegeschenk?
Oude, exclusieve wijnen te koop Winevestment Wijn kopen en verkopen.
Wijnhandelaar Thomas Declercq is de aangewezen persoon om uw geliefde wijnen over te nemen. Ruime expertise en een uitgebreid handelsnetwerk stellen hem in staat u steeds de beste prijzen te bieden wanneer u beslist uw oude of exclusieve wijnen te verkopen.
Oude Wijnen 2dehands.be.
Oelegems Titsenbier Oud-Biologisch ongefilterd bier 75cl LOT94488 EXP03/10/99 zie ook mijn andere oude dranken in mijn winkeltje Af te halen t. 28 april 2018 2315: Opwijk Mazenzele. Ik zoek oude wijnen topwijnen of Champagnes. Ik zoek oude wijn en Franse topwijnen, kelderrestanten of volledige opruiming van wijnkelders.

Contacteer ons