Resultaten voor muscadet wijn

 
muscadet wijn
muscadet Colruyt Wijnen.
Muscadet Sèvre et Maine, Sur Lie L'Enclos' de la Chapelle Prestige 2015. Maison Sauvion Frankrijk Loire. Geef als eerste uw mening over deze wijn. Muscadet Sèvre et Maine, Sur Lie Les Lauriers 2015. Maison Sauvion Frankrijk Loire. Average: 4.5 2 votes.
lenen
Muscadet de Sèvre Et Maine Wit delhaize.be.
Muscadet de Sèvre Et Maine Wit. France Frankrijk Muscadet de Sèvre Et Maine AC Witte Wijn 750 Karton. Toevoegen aan de lijst. Knijp om in te zoomen. 75 cl 532, /l. Vul alle onderstaande velden in om dit product te delen.
metarelax
Wijngebied Muscadet Loire Frankrijk Wijnalbum.
Muscadet: een AOC voor droge witte wijnen. Ze zijn gemaakt van de druif muscadet. Van oorsprong komt deze druif uit de Bourgogne en wordt ook wel mlon de bourgogne genoemd. De wijn heeft een fris, ziltig en pittig, strak droog karakter.
tenerife last minute
Muscadet Wikipedia.
De wijn Muscadet komt uit het groen gemarkeerde gebied. Muscadet is de naam van een wijn uit het Franse wijnbouwgebied bij Nantes aan de monding van de Loire, nabij de Atlantische oceaan. De witte wijnen die er gemaakt worden zijn droog tot zeer droog en worden vaak bij schelpdieren en vis geserveerd.
Op zoek naar de goede Muscadet.
Hij wil immers vermijden dat mensen zouden denken dat het om een typische parelende Muscadet" sur lie" gaat, want dat is deze wijn helemaal niet. Hij kenmerkt zich door impressies van brood en vanille, die men eerder met witte Bourgogne associeert.
De beste witte wijn van de Muscadet druif kopen.
Je kunt bij ons één wijn van de Muscadet kopen. Deze wijn vind je aan de linkerkant van deze pagina. Serveer er een plateau fruits de mer bij en je hebt een wijn die dit lichte gerecht volmaakt ondersteunt zonder een moment te overheersen.
Muscadet in het glas Culinair KnackWeekend.be.
Steevast prijkt hij ook op de peperdure wijnkaarten onderaan, als de goedkoopste wijn met dus de hoogste multiplicatiefactor, waarbij de oplichterij het meest zichtbaar is. Vanaf de zeventiende eeuw bevorderden de Hollandse kooplui de aanplant van melon de Bourgogne, de witte druif waarvan Muscadet wordt gemaakt: musqué betekent geoxideerd en cadet de jongste.
Domaine des Raillres Sur Lie AOC Muscadet Svre Maine Wijnbeurs.
De appellation Muscadet Svre-et-Maine levert de beste kwaliteit Muscadet en is de plek waar de superieure wijnen vandaan komen. De term sur lie betekent dat de wijn gebotteld is uit een vat of tank waar de dode gistcellen nog inzitten die zijn achtergebleven na de vergisting.
Getest: 6 flessen Muscadet Culinair KnackWeekend.be.
Voor de Hollandse kooplui was het oxidatieve karakter van de wijn van geen enkel belang omdat hij toch onmiddellijk na de gisting gedistilleerd werd. Andere muscadet-appellations zijn Coteaux de la Loire 600 ha en Grand Lieu 2600 ha. Gewone muscadet tout court 800 ha is in de verdrukking.
Muscadet Sèvre-et-Maine Sur Lie Colruyt Wijnen.
Alle witte wijnen uit Muscadet Sèvre-et-Maine Sur Lie. Muscadet Sèvre et Maine, Sur Lie L'Enclos' de la Chapelle Prestige 2015. Maison Sauvion Frankrijk Loire. Geef als eerste uw mening over deze wijn. Muscadet Sèvre et Maine, Sur Lie Les Lauriers 2015.

Contacteer ons