Meer resultaten voor Chateau Petrus

 
Chateau Petrus
Petrus, franse wijn uit Bordeaux.
De Bruijn Wijnkopers wordt gewaardeerd met een 9 / 10 op basis van 696 beoordelingen. fles 75 cl. Telefonisch bestelbaar op 024-322 9301 Details bekijken. Magnum 15, liter. Telefonisch bestelbaar op 024-322 9301 Details bekijken. Waarom bestellen bij De Bruijn Wijnkopers.
SEO
Pétrus wijn Wikipedia.
Na de dood van Jean-Pierre Moueix in 2003 volgde zijn oudste zoon Jean-François hem op als beheerder van Petrus, terwijl zijn tweede zoon, Christian, de productie leidt als technisch directeur, ondersteund door een loyaal, zeer betrokken team: Michel Gillet is regisseur, François Veyssière is keldermeester en Jean-Claude Berrouet is oenoloog.
SEO Page Optimizer Vlaanderen
Chateau Petrus.
Pomerol is een van de kleinste appellaties van Bordeaux en de enige die geen eigen classificatiesysteem bezit. Dit gaf de wijnbouwers van Pomerol een zekere vrijheid en het is tegenwoordig de internationale wijnhandel die via de prijs de hiërarchie in Pomerol bepaalt.
www.slotenmaker24-7.amsterdam
Château Petrus Pomerol 2004.
Deze wijninformatie opslaan als PDF. Château Petrus Pomerol 2004. Schrijf als eerste een beoordeling. 1 soortgelijke artikelen van dezelfde producent. De eerste cru van Pomerol: Merlot solo in exelsis! Pétrus is met recht de parel aan de kroon van de Moueix-domeinen.
Wat is mijn Chateau Petrus 1948 waard? NRC.
Wat is mijn Chateau Petrus 1948 waard? Bijna honderd lezers stuurden vragen voor het wijnspreekuur. Over veilingen, vakantielanden en bewaarwijnen. Conclusie: de NRC-lezer bewaart in zijn kelder veel kostbare wijnen, maar die zijn vaak al over hun hoogtepunt heen als hij ze ontkurkt.
1989 Chateau Petrus Rood 1989 Bordeaux Frankrijk Grandcruwijnen.nl.
assortiment per fles. Wijn voor elke. 1989 Chateau Petrus. 1989 Chateau Petrus. niet op voorraad. 1223 Loyalty punten. Klik hier om een automatische melding te ontvangen wanneer dit product weer in voorraad is. Op werkdagen voor 1600: besteld morgen in huis.
Château Pétrus HLN.
Wij gebruiken jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de diensten van MEDIALAAN Groep/De Persgroep Publishing te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren. Door op verdergaan" te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste privacy en cookieverklaring gelezen te hebben.
POMEROL Château Petrus Magnus kwaliteitswijnen.
Gratis levering vanaf 85. Extra kortingen voor grote bestellingen. Klantendienst bereikbaar van 9u tot 18u, Ma-Za. Schrijf je eigen beoordeling. Give POMEROL Château Petrus 1/5. Give POMEROL Château Petrus 2/5. Give POMEROL Château Petrus 3/5. Give POMEROL Château Petrus 4/5.
Chateau petrus Verzamelen 2dehands.be.
chateau la fleur petrus pomerol 1978 goed bewaard Kan afgehaald worden in 1500 Halle of opgestuurd worden per bpost 4 euro. 15 januari 2018 1036: Halle. Chateau Petrus premier grand cru Pomerol 1952. Fles wijn: Chateau Petrus premier grand cru Pomerol 1952.

Contacteer ons